Isabelle Tegelaar en Laura Slewe, Kaarsenmakers.

Afgelopen jaar kwam ons drukke studentenleven op een laag pitje te staan, ineens hadden we veel tijd over. Samen zijn we opzoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waar we onze creativiteit in kwijt konden. Al snel kwamen wij bij het maken van kaarsen uit.
Wij wilden graag bijzondere kaarsen maken die een echte eyecatcher zouden zijn in ons eigen interieur. Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk en zijn daarom zijn wij opzoek gegaan naar duurzame alternatieven. Na heel wat oefening, kilo’s was en positieve reacties, wilden nog een stapje verder gaan en besloten samen het avontuur van ondernemerschap aan te gaan. We zijn begonnen met kleinschalige verkoop via Instagram. Inmiddels zijn we vijf maanden verder en staan we ook ingeschreven bij de KVK en bouwen we momenteel aan onze eigen website. Deze nieuwe uitdaging geeft ons de ruimte om kaarsen te creëren die we zelf mooi vinden. Daarnaast biedt het ondernemerschap ons veel nieuwe ervaringen en leermomenten.
Na zes jaar vriendschap weten we precies wat we aan elkaar hebben en vullen wij elkaar goed aan. Naast het samen produceren van de kaarsen houdt Isabelle zich graag bezig met de productfoto’s en verdiept Laura zich graag in de papieren en financiën van de zaak. We willen graag samen het ondernemerschap verkennen en hopen vooral veel mensen blij te maken met onze mooie en duurzame kaarsen

Isabelle Tegelaar en Laura Slewe.
Laura Laura Lizzys" Isabelle Isabelle